Kjøp Familiens Juleminnebok

Du kan enkelt kjøpe Familiens Juleminnebok her fra hjemmesidene våre.


 

Kjøpes her »

Forhandler

Du kan kjøpe boken vår her på våre nettsider. men du kan også kjøpe den hos vår utvalgte forhandler

Les mer »

Historien om Juleminneboken

Med Familiens Juleminnebok kan familiens juletradisjoner deles med neste generasjon.
Se vår egen Familiens Juleminnebok

Les mer »

Kontakt oss her

Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å høre mer.

Kontakt oss »

Familiens Juleminnebok

Hvor mange ganger har bestefar funnet mandelen i grøten? Når hadde vi sist en hvit jul? Og hvilket år var det katten hoppet opp i toppen av treet?

Julen er fylt med deilige tradisjoner og gode minner. Mange familier tar bare vare på disse i tankene sine, eller så blir de kanskje kortvarig delt på sosiale medier før de så forsvinner ut i cyberspace. Men med tiden går noen av tradisjonene og minnene tapt, hvis vi ikke sørger for å fortelle de videre til neste ledd i familien.

Med Familiens Juleminnebok kan du skrive inn dine barns minner fra 25 år med julekvelder. Hvilke gaver fikk barnet, og fra hvem? Hva spiste dere? Og hva satte barnet ditt spesielt stor pris på? Sett også inn årets julebilder og gi familiens spesielle juleoppskrifter videre. På denne måten hjelper du barnet ditt med å huske på hvordan julen ble feiet i barndommen, slik at familiens juletradisjoner kan deles med neste generasjon. Husk at det å samle minnene i boken kan bli en ny tradisjon. En tradisjon som familien vil ha glede av og samles om i desember.

Men hvor mange ganger var det bestefar hadde funnet mandelen i grøten? Ja, det står notert i boken vår. Det var faktisk det som er årsaken til at idéen bak Familiens Juleminnebok oppsto.
Men det er en helt annen historie …

Kjøp boken på nettside her

God fornøyelse! Og god jul!

 

Minikids AS | Tlf. 923 29 055 | post@minikids.no